Contact

Bekijk hieronder de meestgestelde vragen van onze klanten. Staat jouw vraag er niet tussen? Gebruik dan het contactformulier. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je het contactformulier gebruiken. 

Volg ons op social Media

Veel gestelde vragen

De levensduur van alle kledingstukken zijn gelijk aan elkaar. De gemiddelde levensduur van de kledingstukken betreft circa 100 wasbeurten. Voor meer informatie kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via het bovenstaande formulier. Binnen 24 uur wordt er contact met je opgenomen. 

In nagenoeg alle gevallen hebben de bedrijfskleding geen merk in de kraag. Indien dit wel gewenst is, kan dit via het contactformulier aangegeven worden.

De levertijd is afhankelijk van de drukte binnen de onderneming. Wij streven naar een verzendtijd van 24 uur.

 

Alle logo’s die wij ontwerpen worden uiteindelijk geleverd met een EPS-bestand, dit bestand kun je gebruiken voor het drukwerk. Tevens ontvang je een PNG-bestand, dit bestand kun je gebruiken voor jouw social media.

HELP! SPOED! Geen zorgen, neem snel en gemakkelijk contact op via het telefoonnummer, deze kun je vinden bovenaan de pagina. 

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Om dit te waarborgen zorgen wij voor een snelle service en kwalitatief goede producten. De klant staat bij ons centraal.